Arranca la campanya de “Actuacions musicals de la província de Castelló” de la Diputació i la FSMCV.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i l’Excma. Diputació de Castelló anuncien la campanya  “Actuacions Musicals de la Província de Castelló” amb la finalitat de fomentar i incentivar la cultura i la música a la província de Castelló després de la crisi generada per la COVID-19 a través de les societats musicals.

“Actuacions Musicals de la Província de Castelló” dotarà amb quatre-cents quaranta (440 €) en concepte de contraprestació de serveis a cadascuna de les Societats Musicals participants en la campanya. La campanya consistirà en la realització de 81 actuacions musicals per part de 81 Societats Musicals federades de la província de Castelló en els seus respectius municipis fins al 20 de desembre de 2020.

Les actuacions musicals incloses dins la campanya “Actuacions Musicals de la Província de Castelló” tindran una duració aproximada de 45 minuts i hauran de realitzar-se respectant la normativa i les mesures de seguretat marcades segons la legislació vigent en matèria de la crisi ocasionada per la COVID-19.

El procediment de justificació es realitzarà via telemàtica des de la plataforma de gestió *Velneo de la *FSMCV, en l’apartat Campanyes: “Actuacions musicals – Província de Castelló”.

Bases: VAL. Actuacions musicals Castelló 2020