«Bankia escolta València» llança les bases del III Cicle de concerts Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana

Bankia ha fet públiques les bases de la tercera edició del Cicle de concerts Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, que comptarà un any més amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’Institut Valencià de Cultura. Aquesta iniciativa s’engloba dins de la campanya «Bankia Escorta València» que l’entitat desenvolupa a la Comunitat Valenciana per a la promoció de l’activitat musical.

Tenint en compte la situació excepcional de l’exercici 2020 marcada per la crisi sanitària de la COVID-19, el Cicle d’Orquestres ha sigut adaptat perquè les societats musicals sol·licitants puguen participar en la convocatòria respectant la normativa del que s’ha denominat la “nova normalitat”.

Podran participar en aquest programa les orquestres que van ser seleccionades o que van participar en les edicions del Concurs d’Orquestres “Bankia” de 2018, 2019 i/o 2020.

Les Orquestres participants hauran d’organitzar un concert en una data compresa entre l’1 de novembre de 2020 i el 31 de març de 2021.Rebran per això una ajuda econòmica de 1.500 euros cadascuna.

Per a acollir-se a aquest cicle de concerts, els/les representants legals de cada orquestra hauran d’aportar abans del 30 d’octubre de 2020 en la plataforma de gestió de FSMCV, la següent documentació:

1. Escrit on sol·liciten formalment la inclusió en el Tercer Cicle de Concerts “Bankia” d’Orquestres de les Societats Musicals.
2. La data i lloc de realització del concert.
3. Repertori de concert i estimació del nombre de músics que formaran part de la plantilla de l’orquestra.
4. Número de compte corrent d’una oficina de Bankia on desitgen rebre la contraprestació econòmica.

Consulta les bases completes: BASES TERCER CICLE DE CONCERTS D’ORQUESTRES BANKIA