Bankia, l’Institut Valencià de Cultura i la FSMCV celebren el ‘III Festival Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana’

Bankia, l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) organitzen aquest dissabte, 5 de desembre, el ‘III Festival Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana’, que se celebrarà en la localitat de Llíria.

Aquest festival s’emmarca en el programa ‘Bankia escorta València’ que l’entitat financera impulsa a la Comunitat Valenciana per a donar suport al moviment associatiu musical en les tres províncies.

En aquesta tercera edició, el Teatre Unió Musical de Llíria acollirà a les tres orquestres que participen en el festival: la Orquestra de la Societat Musical d’Alzira, la Jove Orquestra de la Unió Musical de Benaguasil i la Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria.

Amb la celebració d’aquest festival es reforça una de les línies fonamentals de ‘Bankia Escolta València’ que és el suport a la música de corda i a les orquestres valencianes. El tercer any del festival el consolida ja com una cita anual, que es completa amb el Cicle de Concerts Bankia d’Orquestres, que està en marxa fins a desembre, i el Concurs d’Orquestres Bankia, que celebra enguany la seua cinquena edició.

‘Bankia Escolta València’ continua donant suport als projectes programats per a enguany malgrat les dificultats que presenta la situació d’emergència sanitària provocada pel Covid-19 i adaptant-se, en tot moment, a les recomanacions sanitàries per a aquesta mena d’activitats culturals.