Brass Masterclass en L’Artística Mansisense

Manises,

L’Artística Manisense organitza el pròxim 9 de març una classe magistral dirigida a alumnat de trompeta, trompa, trombó i tuba que estiguen cursant grau mitjà o superior.

La Brass Masterclass estarà a càrrec dels músics Rubén Simeó (trompeta), Manu Asensi (trompa), Salvador Tarrasó (trombó) i Eduardo Nogueroles (tuba), tots ells músics de gran rellevància en el panorama nacional i internacional en les seues respectives especialitats instrumentals.

La màster class tindrà lloc en la seu de L’Artística Manisense, a Manises, en horari de 10:00 a 13:30 hores i de 15:00 a 19:00 hores. A les 20:00 hores s’oferirà un recital a càrrec de l’alumnat i dels professors.

Durant el matí, l’alumnat podrà assistir a sessions on s’estudiarà tècnica pròpia de cada instrument, classes individuals i repertori orquestral. Ja de vesprada, es treballarà juntament amb els companys d’altres instruments en classes de conjunt de metalls.

Professorat

Rubén Siméo. Trompeta. Actualment és concertista de trompeta, activitat que alterna amb la de pedagog i professor al Conservatori de Plasència i a classes magistrals internacionals. Premi Europeu de la Cultura 2008, actua regularment a orquestres com la de RTVE, València, Itàlia, Galícia o les Illes Balears, entre altres, així com amb grans bandes simfòniques. Ha gravat 15 discos i ha estrenat i realitzat gravacions de compositors actuals en tot el continent.

Manu Asensi. Trompa. Professor de trompa del Centre Superior “Progreso Musical” i gerent i director artístic de la Madrid Sinfonietta Orchestra (MSO). Ha col·laborat com a solista en diferents orquestres nacionals i internacionals i des de 1998 és ajuda solista de l’Orquestra Simfònica de Madrid.

Salvador Tarrasó. Trombó. Actualment és professor del Conservatori José Miguel Izquierdo de Catarroja. És membre fundador del Grup Instrumental de València. Des de 2014 és artista de Miraphone, on col·labora en el desenvolupament i perfeccionament del trombó MB 6600. Ha estat professor i solista diferents festivals i cursos magistrals.

Eduardo Nogueroles. Tuba. Actualment compagina la docència amb la composició i la direcció. És professor de tuba al Conservatori Professional de Música de València, membre del Spanish Tuba Quartet, director de la banda simfònica de la Societat Musical d’Alboraia i president de l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins (AETYB).

Inscripcions

Per a reservar plaça en el curs s’ha de contactar amb la secretaria de la Societat a través del telèfon 96 153 17 83 o bé mitjançat el correu electrònic oficina@artisticamanisense.org.

Places limitades.

Preu

Alumnat oient: 20€

Alumnat pertanyent a L’Artística Manisense: 35€

Resta d’alumnat actiu: 50€

Documentació

Descarrega la fitxa d’inscripció. [PDF]