La Unió Musical i Artística de Sax celebra Santa Cecília amb una missa especial

La missa en honor a Santa Cecília tindrà Lloc el diumenge 22 de novembre a les 12:00 hores a la parròquia Ntra. Sra. De l’Assumpció de Sax.

Novembre, el mes de la música, és un mes molt especial per a la societat Unió Musical i Artística de Sax. Un mes que, any rere any, La nostra banda simfònica prepara amb il·lusió.

Per ells i per celebrar el dia de Santa Cecília, patrona de la música, el diumenge 22 de novembre tindrà Lloc una missa a les 12:00 hores a l’Església Ntra. Sra. De l’Assumpció. En ella actuen tres grups de cambra formats per músics de La nostra banda.

L’excepcionalitat de moment ens obliga a cancel·lar la resta d’Actes que Tradicionalment es realitzen i que són especialment emotius per als músics de la societat com la recollida de nous músics, el concert extraordinari en honor a Santa Cecília, els Homenatges als músics que compleix 25 i 50 anys a la banda, el Sopar de Germanor i el concert de la banda d’educands.

Des de la societat Unió Musical i Artística de Sax convidem a tots els amics de la música i de la banda a acudir, respectant sempre les Mesures de seguretat i les limitacions d’aforament.

Per a més informació, visiten la nostra pàgina web: www.unionmusicalsax.es