L’ATENEU POSA FI ALS ACTES EN HONOR A LA PATRONA AMB EL GRAN CONCERT DE SANTA CECÍLIA

La cita musical comptarà amb l’actuació de la Banda Jove de l’Ateneu que realitzarà la 1a part i amb la Banda de l’Ateneu Musical que actuarà en la 2a amb l’estrena absoluta d’un pasdoble composat pel jove músic de la Banda Marc Sansalvador. El concert anirà també dedicat a la Fira de Tots Sants.

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Santa Cecília el pròxim dissabte 21 de novembre de 2020 a les 19.00h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. Aquest concert final culminarà una gran quantitat d’actes realitzats durant aquest mes de novembre, actes condicionats enguany per les restriccions i mesures deseguretat pel Covid 19. El passat diumenge 8 començaven els actes amb un Concert de Cambra realitzat pel Grup de Flautes Barroques i pel Grup de Metalls de la Banda. El diumenge 15 estava prevista realitzar la tradicional Arreplegada de Nous Músics, la qual es va suspendre per les mesures esmentades. Enguany són 4 els músics que entren a formar part de la Banda “gran”, són: Teresa Inglés Pastor (oboè), Jaime Gozálbez Navarro (clarinet), Amparo Cortés Pascual (clarinet) i Curro García Colomina (percussió). Per la vesprada també hi va haverConcert de Cambra en aquesta ocasió a càrrec del Grup de Percussió i pel Grup de Clarinets. I per a concloure les celebracions aquest dissabte 21 tindrà lloc el Concert de la Banda Jove i de la Banda de l’Ateneu Musical.

El programa constarà de dues parts: en un primer lloc, la Banda Jove de l’Ateneu interpretarà Lullaby de ManuelBernal Nieto. Continuaran amb Fanfare for Young de Mateo Firmi i per a finalitzar la primera part, interpretaran l’obra La música de la Selva del compositor José Ramón Rico Muñoz. La Banda Jove actuarà baix la batuta de Andrea Sebastián Molina.

Abans de començar la segona part on actuarà l’Ateneu Musical, els nous membres de la banda rebran un xicotet reconeixement i s’incorporaran a la mateixa per a interpretar junt amb la resta de músics un programa d’alt nivell.

En primer lloc interpretaran una peça molt especial i estrena absoluta: el pasdoble Eloi del jove compositor i músic de l’Ateneu Marc Sansalvador, a continuació l’obra Yosemite Autumn de Mark Camphouse, per acabar amb Second Suite de Robert Jage. La banda actuarà sota la direcció del mestre José Miguel Fayos Jordán.

De segur un gran espectacle musical que posarà fi a unes setmanes amb una gran quantitat d’actes i on els músics de la societat s’han empleat a fons i amb responsabilitat per a què els socis i simpatitzants de la Societat i públic en general gaudisquen de la música.