Ximo Soler, assessor jurídic de la FSMCV obté el premi nacional de Dret en la especialitat de propietat intel.lectual i industrial

La firma WHOSE IP AGENCY, de la seua propietat, naix en València en l’any 2013 amb un nou concepte en la gestió, administració i protecció dels actius integrats por la propietat intel.lectual i industrial tant en la vesant analógica com la digital.

La creació desde el seu més ampli espectre i desde l’aparició d’internet i les noves tecnologíes, necessitava d’una tutela jurídica d’alta especializació.

Els clients de la firma abarquen tant a inventors, empreses, administracions públiques, autors, productors, editors o artistas, essent la misió de l’empresa la de posar en valor les seues creacions, protegint-les i rendabilitzant-les.

“L’arribada de les noves tecnologíes i internet ha suposat una revolució que afecta qualsevol sector d’activitat”; “el Dret no és alié als esmentats canvis, i precisament amb eixa intenció va nàixer Whose”, afirma Ximo Soler.

Durant aquestos nou anys de trajectòria profesional d’alta especialització, en plena era digital, el despatx radicat a València, “ha aconsseguit posicionar-se com a líder en el sector d’assessorament en propietat intel.lectual i noves tecnologíes en tot l’Estat espanyol” declara l’advocat.
Ximo Soler és actualment soci-director de Whose Intellectual Property Agency, lletrat-assessor juridíc de l’Ajuntament d’Albaida i altres entitats locals del territori valenciá, a més d’advocat de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).