Agenda federal

La FSMCV i la Universitat de València col·laboraran per impulsar l’ocupabilitat dels músics

Així ho han comunicat hui el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, i el professor titular d’Economia Aplicada i Director d’Estratègies en Turisme i Oci de la Universitat de València, José María Nácher. L’objectiu és realitzar una investigació per a estudiar la possibilitat de fer de la música un ingredient important d’un nou model productiu valencià.

La Jove Banda Simfònica de la FSMCV inicia la seua primera gira per França

Aquesta acció és fruit del conveni signat entre la FSMCV i Turisme Comunitat Valenciana per a divulgar la música popular valenciana com a valor turístic de la Comunitat. Els concerts, en els quals s’interpretaran obres de compositors valencians, se celebraran en Perpignan, Setè, Castelnau-li-Lez i Pennautier.

Bankia Escolta València recolza amb 4,4 milions a les societats musicals de la Comunitat Valenciana

L’entitat financera recolza el moviment associatiu musical en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura i la FSMCV.
El programa contempla beques per a estudiants de les escoles de música, el Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, els Premis Bankia al Talent musical, el projecte de recuperació de patrimoni Música a la Llum i la conversió de l’Alqueria Julià en la Casa de la Música.