Convocatories

El cicle Bandes a les Arts 2020 obri el període d’inscripció

Otro año más, el Palau de les Arts, con la colaboración de FSMCV, realizará el ciclo de conciertos “Bandes a les Arts”, que permitirá ofrecer conciertos de Sociedades Musicales federadas dentro de la programación musical del Palau de les Arts.

BOP. V. Resolución RETROBEM

Anunci de l’Excel·lentíssima Diputació Provincial de València sobre aprovació de l’acord de resolució de la convocatòria de concessió de subvencions per activitats culturals a entitats sense ànim de lucre: Retrobem la Nostra Música 2019.

Subvencions destinades a l’adquisició d’instruments

La Generalitat Valenciana, a través del IVC, ha publicat en la seua pàgina web l’acta de la comissió tècnica de valoració de les subvencions destinades a l’adquisició d’instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana.

La FSMCV obri el termini per a presentar candidatures a la direcció musical de la Banda Simfònica de Dones

La FSMCV anuncia l’obertura de termini per a la recepció de candidatures amb la finalitat de cobrir el lloc de direcció musical de la Banda Simfònica de Dones de la Federació de Societats Musicals per a l’any 2020, i actualitzar la informació existent sobre aquest tema.

Per a això, totes les directores interessades podran enviar el curriculum vitae a l’adreça de correu electrònic fsmcv@fsmcv.org fins el pròxim dia 6 d’octubre de 2019.