Convocatories

La FSMCV obri la convocatòria per a la inscripció en la Jove Banda Simfònica 2020

El termini de recepció d’inscripcions estarà obert fins el pròxim dia 17 de gener. Requisits: Podran participar en aquesta convocatòria joves músics d’edats compreses preferiblement entre 18 anys, com edat mínima, i 28 anys, com edat màxima. Estar cursant ,com a mínim, el quint curs del grau d’ensenyaments professionals de la especialitat instrumental per la […]

El cicle Bandes a les Arts 2020 obri el període d’inscripció

Otro año más, el Palau de les Arts, con la colaboración de FSMCV, realizará el ciclo de conciertos “Bandes a les Arts”, que permitirá ofrecer conciertos de Sociedades Musicales federadas dentro de la programación musical del Palau de les Arts.

BOP. V. Resolución RETROBEM

Anunci de l’Excel·lentíssima Diputació Provincial de València sobre aprovació de l’acord de resolució de la convocatòria de concessió de subvencions per activitats culturals a entitats sense ànim de lucre: Retrobem la Nostra Música 2019.

Subvencions destinades a l’adquisició d’instruments

La Generalitat Valenciana, a través del IVC, ha publicat en la seua pàgina web l’acta de la comissió tècnica de valoració de les subvencions destinades a l’adquisició d’instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana.