Subvencions i ajudes

Convocatòria d’instruments, mampares i pissarres digitals

S’han publicat les convocatòries per a les concessions de subvencions a societats musicals per a l’adquisició d’instruments musicals i mampares de protecció així com de pissarres tàctils interactives per part de la de l’Excel·lentíssima Diputació de València.

B.O.P Subvención. Escoles- Ampliació Termini

A/A. SOCIETATS MUSICALS FEDERADES DE LA PROVINCIA DE CASTELLÓN Emmarcat al servei d’informació sobre publicacions oficials i convocatòries públiques que des de la FSMCV duem a terme per a les Societats Musicals, vos remetem la següent informació publicada al BOP C que potser siga del vostre interès. Anunci d’ampliació dels terminis de renúncia i justificació […]

IVC. Resol. Ajudes destinades al foment d’activitats musicals 2019

RESOLUCIÓ de 7 de novembre de 2019, del president de l’Institut Valencià de Cultura, per a la concessió de subvencions destinades al foment d’activitats musicals com ara l’organització de festivals, cursos de perfeccionament musical, concursos, projectes musicals de caràcter singular, gires i projectes de producció musical, durant els mesos de gener a novembre de 2019.

Ajudes Instruments 2019

RESOLUCIÓ de 10 d’octubre de 2019, del president de l’Institut Valencià de Cultura, per a la concessió de subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana durant els mesos de gener a novembre de 2019.

BOP. V. Resolución RETROBEM

Anunci de l’Excel·lentíssima Diputació Provincial de València sobre aprovació de l’acord de resolució de la convocatòria de concessió de subvencions per activitats culturals a entitats sense ànim de lucre: Retrobem la Nostra Música 2019.

Subvencions destinades a l’adquisició d’instruments

La Generalitat Valenciana, a través del IVC, ha publicat en la seua pàgina web l’acta de la comissió tècnica de valoració de les subvencions destinades a l’adquisició d’instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana.

34 Sociedades Musicales reciben subvenciones para la adquisición de partituras por parte de la Diputación de Alicante

Un total de 34 sociedades musicales se beneficiarán este año de la subvención para la compra de partituras que convoca anualmente la Excma. Diputación Provincial de Alicante dirigida a sociedades musicales de la provincia. Las Sociedades Musicales que han obtenido la subvención son las siguientes: SUBVENCIÓN PARTITURAS 2019 SOCIEDAD FILARMÓNICA UNIÓN MUSICAL – AGOST AGRUPACIÓN […]