Orquestra federal

La Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana – FSMCV (Orquestra Federal) neix amb la finalitat de promocionar l’estudi i la pràctica de la música en un vessant que és complementària a l’experiència bandística i amb els següents objectius:

  • Fomentar l’estudi i la pràctica dels instruments de corda a la Xarxa d’Escoles de Música de la FSMCV (XEMFE).
  • Proporcionar als estudiants d’instruments de corda l’oportunitat de treballar sota la direcció dels millors directors d’orquestra, accedint a un repertori orquestral d’alta qualitat i dificultat.
  • Proporcionar als músics una experiència de convivència amb altres companys i companyes amb els mateixos interessos i inquietuds artístiques.
  • Mostra a les societats musicals associades el resultat artístic d’una formació orquestral de mida mitjana formada per músics pertanyents al nostre col·lectiu associatiu. Realitzar actuacions en els propis auditoris i sales de les societats musicals, a fi de proporcionar una proximitat d’accés al públic natural i proper dels nostres associats.

La Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana – FSMCV (Orquestra Federal)està composta per músics entre 15 i 28 anys que pertanyen a qualsevol de les Societats Musicals de la Comunitat.

Últimas noticias sobre la Orquestra Federal