Xarxa d’escoles de música

xarxa-escoles

La xarxa d’escoles de música de la FSMCV està conformada per uns 600 centres educatius amb distintes tipologies segons el seu plantejament: antigues escoles d’educands, escoles de música, centres reconeguts i fins i tot un centre integrat.

Les escoles de música representen la major part i són institucions amb totes les possibilitats que ofereix un centre educatiu no formal en el qual l’experiència viva de la música és fonamental. Estan oberts a totes les edats i condicions i també a totes les músiques i modalitats instrumentals i vocals.

A les nostres escoles de música es continua treballant amb la tradició de ser viver de les bandes de música, però també compten amb orquestres, corals, big bands, grups de música de cambra, conjunts populars… La consigna d’aprendre al llarg de la vida és una realitat i aquesta a més es fa de manera col·laborativa entre xiquets, joves, majors…

Una gran experiència de socialització de l’educació musical sorgida en les Societats Musicals Valencianes.

Busca ací l’escola de música que estiga més a prop de tu:

Llistat d’escoles

 

 


Som Escola

Àrea de Pares

Blog

Descàrregues

Últimes noticies

La FSMCV inicia una campanya per al foment de les Escoles de Música a la Comunitat

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha iniciat una campanya per al foment de les Escoles de Música (EEMM) a la Comunitat. L’objectiu principal és impulsar la matriculació que es realitza en les EEMM de les Societats Musicals durant els mesos de juliol i setembre així com la sensibilització de l’Administració […]

Lute Fernández: “Els professionals que treballen en l’educació musical han de tenir unes condicions laborals dignes”

Parlem amb Lute Fernández, vocal a la Junta de la FSMCV , President de la UM d’Alaquàs i membre de la Comissió Ejecutiva nacional de la Fed. de Industries Afins i Treballadors Agraris de la UGT del Pais Valencià al voltant de les reivindicacions de la FSMCV pel que fa a la educació musical i la necessitat d’un nou conveni col·lectiu que permeta garantir els llocs de treball i els drets laborals dels professors de música.