Jornada de convivencia y Concierto de Banda Comarcal – Segorbe

Esdeveniment: Jornada de convivència i Concert de Banda Comarcal.
Data: 15 de desembre.
Lloc: Segorbe, Alt Palància.

Sota el títol “La Fallera, música en el teu plat”, aquesta empresa valenciana d’alimentació durà a terme aquesta acció de patrocini cultural que uneix la cultura musical a la gastronomia valenciana. D’aquesta forma, tant el públic assistent com els músics participants en aquestes activitats degustaran, una paella gegant com a símbol de dos de les grans tradicions valencianes amb més arrelament i projecció com són la gastronomia i la música.

21 anys de la campanya “Activitats comarcals” 

La Jornada de convivència i Concert de Banda Comarcal és el tancament de la 21é edició de la Campanya d’Activitats Comarcals organitzada per FSMCV i que enguany, com a novetat, ha comptat amb el patrocini d’Arròs La Fallera en les trobades celebrades en La Vall d’Uixò, Beneixida, Pego, Casinos, Domeño, Alginet, L’Orxa, Picassent o Daimús.

Més de 500 societats musicals, 12.500 músics i prop de 10.000 alumnes han participat fins hui en aquesta campanya, que conclourà a final d’any, i que ha permés fer partícips d’aquestes activitats, totes obertes al públic, a més de 30.000 persones al llarg de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, posada en marxa en 1998, és fomentar la *participación, incrementar el nivell formatiu de les estructures de gestió, la convivència i la interrelació entre músics, alumnes i societats musicals d’una mateixa comarca.

La FSMCV està integrada actualment per 554 societats musicals, amb les seues respectives escoles de música, que reuneixen 40.000 músics i 60.000 alumnes que formen part d’aquest entorn associatiu i que disposen en les seues estructures de recursos humans, artístics i materials que la FSMCV pretén potenciar i difondre, com a mostra del ric patrimoni musical que atresora el nostre territori, derivat d’un moviment associatiu considerat únic en el món.