Àrea econòmic – jurídica

Luis Vidal en el programa Moros i Cristians de Alacanti TV

El secretari general  i responsable de l’àrea jurídic-econòmica de la FSMCV, Luis Vidal, aborda en aquesta entrevista en el programa Moros i *Cristians de *Alacanti TV la problemàtica econòmica que afecta a les *SSMM i les seues bandes de música en relació amb les seues actuacions.

Jornada informativa sobre l’aplicació de la Llei del Voluntariat i la campanya d’inspecció de treball a les Societats Musicals

Les jornades s’estructuraren en dos blocs: El primer va tractar l’aplicació de la Llei del Voluntariat, els marcs jurídic, econòmic i laboral corresponents i els passos a seguir a l’hora d’iniciar el model de gestió del voluntariat. La segona part, més pràctica, es centrà en el protocol a seguir davant una inspecció de treball i la documentació necessària que cada Societat Musical hauria de tindre localitzada i preparada.

Jornada “El pagament als músics: una proposta de solució”

Amb la voluntat d’informar i oferir una recomanació comuna i aplicable a les diferents realitats de les Societats Musicals de la Comunitat, la Federació va organitzar el 25 de març de 2017 a Montaverner una Jornada per proposar una solució única al pagament als músics, presentada per l’àrea jurídic-econòmica de la Federació.