Serveis gratuïts d’assessorament per a les societats musicals

Consultes jurídiques i de propietat Intel·lectual

Jurídica: Estatuts i règim intern, Segurs, Contractacions, Relacions amb l’administració, Protecció de Dades (LOPD), Conflictes socials i laborals, Bonificacions IBI, Subvencions, Ssesorament judicial, Responsabilitat Civil, Assesorament en implantació i aplicació de la Llei del Voluntariat, entre altres.
juridica@fsmcv.org

Propietat intel·lectual: Entitats de gestió: SGAE, AGEDI, CEDRO, Ús del segell discogràfic FSMCV PRODUCCIONS, Ús del segell editorial FSMCV EDICIONS, bases de concursos de composició, drets d’imatge i drets de propietat intel·lectual, entre altres.
p.intelectual@fsmcv.org

 

Mediació en conflictes

Serveis de mediació a petició de les parts en cas de conflicte entre els diferents agents del col·lectiu. Aquest servei pot incloure despeses repercutibles directament a l’usuari.
mediacio@fsmcv.org

 

Consultes laborals

Contractes, requeriments d’inspecció de treball i Seguretat Social, Assessorament laboral, Conveni col·lectiu, nòmines, etc.
laboral@fsmcv.org

 

Unitats artístiques

Gestió de les unitats artístiques de la FSMCV, candidatures i convocatòries.

Banda Simfònica de la FSMCV
bandafederal@fsmcv.org

Orquesta Simfònica de la FSMCV
orquestafederal@fsmcv.org

Banda Simfònica de Dones
concert8m@fsmcv.org

 

Consultes educatives

Elaboració de documents educatius i la seua revisió, programació general anual, reglament de règim intern, memòria anual, etc. Eines bàsiques per a dur a terme la organització i gestió de centres: Guia d’inici de curs, Registre de Conselleria, etc. Assessorament de tipus pedagògic: model d’escola, oferta educativa, formació en didàctica, atenció educativa a alumnes amb NESE, Decrets Escoles de Música.
escoles@fsmcv.org

Centre d’estudis: cursos i jornades organitzades pel Centre d’Estudis de la FSMCV, certificats per Conselleria d’Educació.
centredestudis@fsmcv.org

Beques Bankia: gestió del programa anual de beques per al foment de la formació musical de l’alumnat de la Xarxa d’Escoles de Música de la FSMCV.
beques@fsmcv.org

 

Promoció turística

Generació d’oportunitats per a les Societats Musicals i la seua activitat en l’àmbit turístic.
turisme@fsmcv.org

 

Comunicació

Gabinet de comunicació de FSMCV. Assessorament a societats musicals sobre comunicació interna/externa, imatge corporativa, xarxes socials, web, etc.
comunica@fsmcv.org

 

Gestió cultural

Disseny i execució de projectes culturals. Atenció personalitzada a les necessitats de cada societat musical. Possada en valor del treball de les societats musicals. Ajudes i subvencions, convocatòries públiques; gestió de sinèrgies entre societats musicals i detecció de casos d’èxit.
gestorsculturals@fsmcv.org

Campanya d’Intercanvis
interca@fsmcv.org

Registre de músics i altres serveis
Altes/baixes de músics federats, permisos de formació, certàmens, certificats i altres serveis a les societats musicals.
registro@fsmcv.org

 

Altres consultes

fsmcv@fsmcv.org

96 353 19 43