La IV Gala de la Música del Camp de Morvedre ompli l’Auditori de Quartell per fer l’entrega dels Premis Orpheo

La Junta Comarcal de Societats Musicals Federades del Camp de Morvedre va celebrar ahir 21 d’octubre a Quartell la IV Gala de la Música del Camp de Morvedre on es van lliurar els Premis Orpheo 2018. Aquest esdeveniment s’enquadra dins de la Campanya d’Activitats Comarcals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

El públic assistent va omplir de nou l’auditori recolzant aquesta iniciativa. A més de homenatjar als premiats també va poder disfrutar de la música de tres de les bandes de la comarca. Actuacions que es varen intercalar amb els lliuraments de premis i on la Unió Musical d’Algímia, la Unió Musical-Cultural d’Estivella i la Unió Musical de Quartell demostraren la seua bona qualitat musical.

Segons Fina Gómez, Presidenta Comarcal, “La Gala és un acte ja consolidat que mostra any darrere any tot el treball que es fa a les SSMM de la nostra comarca“. I es que a l’esdeveniment a més de tots els presidents de les 12 Societats Musicals de la comarca i representants de les seues directives també van acudir gran nombre d’autoritats, entre elles l’anfitrió i alcalde de Quartell, Pere Campos i practicament tota la resta d’alcaldes de la comarca i nombrosos regidors que no es van voler perdre l’esdeveniment.

En representació de la FSMCV van acudir a l’acte Daniela González, Roberto Escobar i Mª Ángeles Durán, membres de la junta directiva recentment elegida, i Juan Bocanegra, President Comarcal de l’Horta Nord. També estigueren a l’acte Vicent Cerdà i Lluis Vidal, President i Secretari General de la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM).

Tots els premiats reberen amb emoció el seu premi però especialment Lluis Vidal, Premi Orpheo Especial concedit per la Junta Directiva Comarcal pel seu treball al món de les bandes primer des de la FSMCV i ara des de la CESM, que va estar visiblement emocionat al seu discurs d’agraïment.