Search
Close this search box.

Festival de Bandes d’Educands a Sax dins de la Campanya d’Intercanvis Musicals

La Unió Musical de Sax rebrà a la AMCE Santa Cecilia d’Elda en un festival de bandes d’educands dissabte que ve 22 de juny a les 21:00h en la Plaça de la Constitució.

El festival de bandes organitzat amb motiu de la finalització del present curs escolar tindrà lloc dissabte que ve 22 de juny a les 21:00h en la Plaça de la Constitució de Sax i està emmarcat dins de la XXI Campanya d’Intercanvis Musicals de la FSMCV.

La banda d’educands convidada, l’Associació Músic Cultural Eldense Santa Cecilia, actuarà en la primera part sota la batuta del seu director titular, el saixenc Adrián López Estevan, i interpretaran el següent repertori: «Winds of Destiny », «The *Water is Wide», « From Earth *to Sky» i «Olympic Fire», totes elles relacionades amb la temàtica els Jocs Olímpics.

Ja en la segona part, serà el torn per a la banda d’educands de l’entitat saixenca, els qui estaran dirigits pel seu director, Daniel Antolín Compañ. El repertori que interpretaran serà el següent: el pasdoble «Pep el Mestre», la Fantasia per a trompa i banda «Valhalla», l’obertura «Light Orange Overture» i la Suite descriptiva «Galiana».

L’endemà, al matí a les 12.00 hores, es realitzarà el mateix festival a l’Auditori ADOC de la veïna localitat d’Elda. Serà un cap de setmana convivència musical entre dos bandes unides per molts llaços d’amistat.

Per a més informació, poden visitar la nostra pàgina web: www.unionmusicalsax.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías