Search
Close this search box.

Partitura Musica a L’Alqueria

30,00 100,00  IVA inclós

MUSICA A L´ALQUERIA: Obra pedagògica composta per D. Àngel Lluís Ferrando Morales.

Obra composta per a la I Trobada d’Escoles de Música de la comarca de l’Alcoià-Comtat de la FSMCV. L’Alqueria d’Asnar, 2006.

Marxa amb una duració aproximada de 3,30 mins.

Descripció

Notes de l’autor:

Conscient de la importància de les Escoles de Música en el nostre teixit cultural, l’encàrrec va ser un honor i una gran responsabilitat alhora.

Al ser la primera vegada que es realitzaven aquestes trobades, el camí encara era verge i totes les possibilitats estaven obertes. Calia fer una peça musical que pogueren interpretar tots els alumnes de les Escoles alhora i que, a més, fora apta per a desfilar: amb aquestes premisses la forma musical era quasi obligada. Una vegada decidit aquest aspecte, havia de pensar que la dificultat no fora un obstacle per a la seua interpretació, donat el poc temps d’assaig general amb el qual es comptava. Igualment, havia de pensar en una instrumentació inclusiva però generosa.

El resultat és aquesta marxa, amb una fanfàrria inicial que servirà també com a nexe amb el forta final on els dos elements temàtics conviuen i es complementen, i, d’altra banda, un tema contrastant que impregna la composició de l’esperit de la trobada: germanor, gaudi i estudi.

Més informació

Pes 282 g
Format

,