Search
Close this search box.

Partitura Murum

30,00 100,00  IVA inclós

MURUM: Obra pedagògica composta per D. José Rafael Pascual – Vilaplana.

Obra composta per a la IV Trobada d’Escoles de Música de la comarca de l’Alcoià-Comtat de la FSMCV. Muro, 2009.

Rapsodia Murera dedicada als amics de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Muro.

 

 

Descripció

Notes de l’autor:

Aquest títol és una de les denominacions àrabs que s’han trobat del meu poble, Muro. El seu significat seria “encreuament de camins”. En una Trobada d’Escoles de Música com la que es va celebrar a Muro el dia 19 de setembre de 2009, molts camins de vida de molta gent es van creuar per primera vegada. El millor que es podia oferir era allò que és més nostre, la nostra música, la que hem escoltat d’avis i pares, i la que cantem als nostres fills. Allò que fa sentir-nos prop de la terra on hem obert els ulls i que, sense fer-nos més especials que uns altres, ens fa estimar la nostra llar i sentir-nos orgullosos d’ella.

Les melodies creuades de Serra de Mariola, El tio Pep, L´Aurora de Muro, l´Himne a Muro, l´*Himne a la Mare de Déu dels Desemparats, els Danses del Palau de la Senyoria o L´Asguinaldo esdevenen germen d’una partitura que vol servir d’acolliment a qui ens escolta, com un caleidoscopi sonor de tot allò que els de Muro hem escoltat i que sembla un bressol musical per a acollir a qui ens visita.

L’obra està dedicada a la Banda Juvenil de la Unió Musical de Muro, una entitat plena d’il·lusions i de tendresa on tots els que estimem la música del nostre poble depositem tanta esperança i emocions.

Més informació

Pes 312 g