Search
Close this search box.

Partitura Transformación Anímica

60,00 150,00  IVA inclós

TRANSFORMACIÓN ANÍMICA: Obra per a banda composta per Sra. Alba Galiana Misó.

Obra guanyadora del “I CONCURS DE COMPOSICIÓ PER A DONES ORGANITZAT PER LA FSMCV” i estrenada per la Banda de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana l’11 de març de 2018.

Duració aproximada de l’obra: 7,20 mins.

Descripció

Notes de l’autora:

TRANSFORMACIÓN ANÍMICA és una obra d’estil contemporani en la qual s’ha utilitzat la tècnica de cita musical per a la seua creació.
Com a cites musicals està la cançó popular “el pati de la meua casa” i el quart moviment de la simfonia del nou món de Dvorak.
L’obra comença amb la cita del pati de la meua casa, com a evocació a la infància, ja que aquesta obra tracta sobre la transformació que pateix una persona des de la infància, passant per l’adolescència, fins que arriba a una primera adultesa.

Una vegada passada la cita musical primera, es pot observar com aqueixa ànima de xiquet, va evolucionant a l’ànima d’un adolescent, amb els seus dies més
rebels i els seus dies més tranquils. Arribant a la segona cita música de Dvorak, evoca la transició d’adolescent a adult; continuen havent-hi alts i baixos
en el seu estat d’ànim, però són menys bruscos que quan estava ja com a adolescent.

A partir d’ací, es va observant com l’ànima d’aqueixa persona va entrant en l’adultesa d’una forma progressiva fins que al final tot s’equilibra, però sense oblidar que som éssers complexos, cadascun amb el seu temperament. Per això els últims dos compassos representen el temperament canviant d’una persona i sent al seu torn un breu resum de l’obra, començant de la tranquil·litat de la infantesa (*ppp), evocant l’adolescència (*fff) i tornant a l’adultesa (*ppp).

Més informació

Pes 513 g
Format

,