Notícies

Jornades COVID-19 per a Escoles de Música i Dansa

La FSMCV, junt a UEMyD (Unió d’Escoles de Música i Dansa) organitzen aquestes jornades de formació online per a professorat i personal de les Escoles de Música i Dansa de tot l’estat. L’objectiu d’aquest esdeveniment consisteix a dotar d’eines online al professorat i personal de les escoles de música i dansa possibilitant coneixement i debat […]

La Jove Banda Simfònica de la FSMCV selecciona la seua plantilla per a 2020

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha seleccionat als nous integrants de la Jove Banda Simfònica per a la seua plantilla de 2020, que enguany comptarà amb la direcció del valencià Rafa García Vidal. Les més de 400 candidatures rebudes han posat en relleu el prestigi d’aquesta formació i la gran expectativa que els joves músics tenen per formar part la mateixa, així com l’alt nivell dels joves músics de la Comunitat Valenciana, evidenciant de nou l’enorme talent musical existent en les societats musicals.

III concurs Joves Talents Musicals a Escena

Les Províncies juntament amb Bankia, dins del projecte Bankia Escorta València, han anunciat la tercera edició del concurs Joves Talents Musicals a Escena. Amb aquest concurs es pretén visibilitzar i posar en relleu la qualitat i el talent dels joves músics valencians, fruit de la gran faena que desenvolupen les escoles de música de les nostres societats musicals presents en tota la Comunitat Valenciana.