Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Anna Sanchis Llorens doblement guardonada en els Premis autonòmics professionals de música

La jove violinista valenciana Anna Sanchis Llorens ha obtingut els Premis autonòmics d’ensenyaments professionals de música dels departaments de corda i de música de cambra després de les proves celebrades dijous passat 27 de setembre. Anna, que ha realitzat la totalitat dels seus estudis de violí amb Victoria Lorente en el Conservatori Professional de Música de València (CPMV), és a més l’única dels premiats que ha fet doblet, en ser-ho per la seua interpretació al violí i a més per la seua labor camerística junt al pianista Manel Angresola, també premiat en música de cambra.

Se sumen aquests reconeixements a la invitació com a integrant becada de l’Orquesta Sinfónica Freixenet rebuda de l’Escuela Superior de Música Reina Sofia per al XVIII Encuentro de Santander Música y Academia del passat mes de juliol. Allí va actuar en el Palau de Festivals de Cantàbria al costat d’altres participants convidats procedents de les més destacades escoles de música d’Europa com la Royal Academy, el Royal College i la Guildhall School of Music & Drama de Londres, la Escuela Superior de Música Hanns Eisler i la Universitat de les Arts de Berlín, la Escuela Superior de Música Reina Sofia de Madrid, el Conservatori Superior de Música i Dansa de París, el Koninklijk Conservatorium de Brussel·les o les acadèmies de música Liszt de Budapest i Sibelius d’Hèlsinki. Anna va ser convidada a la Trobada de Santander després d’haver superat les proves de selecció de la càtedra de violí de Zakhar Bron en l’Escuela Superior de Música Reina Sofía.

Anna Sanchis Llorens, que va debutar com a solista interpretant el Concert en sol menor de Max Bruch en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València el passat mes de febrer acompanyada per l’Orquestra del CPMV sota la batuta de Pascual Martínez, és concertino de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana, membre convidat de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), component de l’Acadèmia Orquestral SMR de Conca, titular de la Jove Orquestra Sinfònica de la FSMCV i membre del Ensemble de Violins Capella de Sant Esteban.

D’altra banda, Anna ha obtingut el Primer Premi del Concurs Nacional de Joves Intèrprets Ruperto Chapí de Villena 2017 i ha rebut consells de Ivry Gitlis, Savely Shalman, Andrei Frolov, Mikhail Spivak i Agustín León Ara. Actualment continua els seus estudis superiors de música amb Yuri Volguin en la ESMUC.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías