Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Concert de presentació de Pablo Marqués com a nou director titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria

Llíria, 29 d’agost de 2016

El dissabte 3 de setembre de 2016, a les 22,30 hores, tindrà lloc al Teatre de la Unió Musical de Llíria el concert de presentació del nou director titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria, Pablo Marqués Mestre.

Per a l’elecció del nou director titular de la Banda Simfònica s’ha seguit un procediment molt novell en el món bandístic valencià. Per tal motiu, durant l’any 2016 es va organitzar a la Unió Musical un cicle de tres concerts que comptaren amb tres prestigiosos directors invitats. El primer concert estigué a càrrec del mestre Francisco Valero-Terribas, el segon fou dirigit pel belga Dirk De Caluwe i el tercer i últim per Pablo Marqués Mestre.

En definitiva, es tractava d’un projecte innovador i molt interessant on els músics de la Unió han tingut un gran protagonisme, ja que mitjançant una enquesta on han participat més de 100 músics, han sigut ells qui han elegit entre els tres candidats al nou director titular. L’elecció dels músics recaigué en el jove valencià Pablo Marqués Mestre.

Amb este sistema d’elecció del director titular, la Unió Musical torna a ser pionera en la implantació d’iniciatives per a millorar la qualitat musical de les seues agrupacions.

El nou director titular de la Banda Simfònica de la Unió, Pablo Marqués, ja compta amb una brillant trajectòria musical, un impressionant currículum i una gran experiència, tant en l’àmbit nacional com internacional, dirigint a destacades orquestres d’Estònia i de Rússia. També ha dirigit a solistes de gran projecció internacional. Ha ampliat estudis de direcció orquestral amb destacats professors de prestigi europeu. Ha sigut, a més, director de diverses agrupacions de música valencianes

Compartir:

Últimas noticias

Categorías