Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La FSMCV transmet les seues condolences per la defunció de Carmen Alborch

La FSMCV transmet les seues condolences i lamenta la defunció de Carmen Alborch. Des de la Federació, agraïm a l’exministra de Cultura haver estat un referent en el desenvolupament de les diferents accions promogudes per aquesta entitat per avançar en la igualtat de gènere en l’àmbit musical, així com l’inestimable suport i col·laboració que Alborch ha ofert a la nostra entitat durant anys.

Firma FSMCV y Clasicas y Modernas Carta Paridad Artes Escenicas

La FSMCV va ser la primera entitat valenciana a signar la Carta d’Igualtat Dona/Home en les Arts Escèniques de la qual Carmen Alborch era Presidenta d’Honor.

De fet, la FSMCV va ser la primera entitat valenciana i la 4ª a Espanya a signar la Carta d’Igualtat Dona/Home en les Arts Escèniques, promoguda per la plataforma Clàssiques i Modernes, de la qual Carmen Alborch era Presidenta d’Honor.
La presència d’Alborch junt a la Federació per acabar amb les desigualtats de gènere ha estat una constant des de 2015. De fet, va participar en la 48º Assemblea General de la FSMCV celebrada a Cullera, per tractar sobre la igualtat d’homes i dones en la música. Recentment, Carmen Alborch també ha format part de la comissió tècnica que ha seleccionat, en la modalitat de “contribució a la igualtat en l’àmbit de la música”, el primer Premi Euterpe de la FSMCV, premis que anualment atorga l’entitat.

Fa tan sol uns dies, durant la passada entrega dels Premis 9 d´Octubre, el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, va tenir l’oportunitat de felicitar a Carmen Alborch en la recepció del Palau de la Generalitat i agrair-li en persona la seua gran contribució per acabar amb les barreres de gènere, especialment en el nostre àmbit, i pel seu suport a aquesta institució.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías