Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Música, cor i Queen al concert de Santa Cecília de Castalla

L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla oferirà el seu tradicional concert acompanyat d’un cor interpretant The Queen Symphony.
Novembre és el mes de la música per excel·lència i la banda de Castalla celebra el cap de setmana d´honor a la patrona d’aquest art amb un concert excepcional.
The Queen Symphony del londinenc Tolga Kashif serà l’aposta de l´Agrupació Musical Santa Cecília en la nit del dissabte 23 de noviembre. La cita será a les 19:30 hores a L’Auditori de la localitat de Castalla i els assistents podran gaudir d´aquesta peça acompanyada d’una gran coral formada pel cor de Cambra Oscar Esplà de Mutxamel i membres de la Capella l´Assumpció de Castalla.
Una ocasió perfecta per a escoltar aquesta complexa simfonia de complexa interpretació basada en els temes més populars de la coneguda banda Queen. El concert és l’ocasió perfecta per a donar la benvinguda als 11 nous integrants que afegiran els seus instruments a la família de la banda de Castalla.
El cap de setmana de Santa Cecília el completaran el tradicional concert dedicat als socis del divendres 22 i el passacarrer amb posterior missa i vi d´honor del diumenge 24. Tot un cap de setmana on la germanor i la música de Queen serán els protagonistes.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías