Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La SM San Juan Bautista de Loriguilla celebra un concert de Santa Cecília molt rocker

La Sociedad Musical San Juan Bautista de Loriguilla celebrarà aquest cap de setmana la festivitat de Santa Cecília, la patrona dels músics amb diversos actes, entre els quals destaca la proclamació de la seua Reina de la Música, Carmen Valero de Juan.

Els actes arrancaran el dissabte a les 18 hores, amb el cercaviles, per a a continuació començar l’acte de proclamació de la Reina en la Casa de la Cultura. En la segona part de l’acte la banda de música, dirigida per Eduardo Carrascosa, interpretarà un nou concert amb els músics de la formació acompanyats per músics rock, en un repertori amb arranjaments de grans temes coneguts de bandes de rock internacionals.

Serà un espectacle nou a Loriguilla, ja que la fusió de la banda de música amb diversos músics de grups rock interpretant temes molt coneguts dóna lloc a un concert diferent, on de ben segur el públic participarà i gaudirà.

Les celebracions de Santa Cecília a Loriguilla continuaran amb un sopar de germanor el dissabte, i el diumenge amb un cercaviles i una missa en honor a la patrona dels músics al migdia.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías