Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Concert benèfic a càrrec de la Unió Musical d’Aielo de Malferit

Aielo de Malferit, 15 de juny de 2016

El pròxim 19 de juny de 2016 a les 19.30 h. En l’auditori municipal de la població d’Aielo de Malferit la Unió musical d’Aielo, al costat de la Banda Jove de la Unió Musical, realitzaran un concert extraordinari titulat “Un concert de cinema”.

La intenció d’aquest concert és molt especial. Serà un concert benèfic en el qual tots els diners recaptats serà lliurat a la Casa Ronald McDonald de València. Aquesta fundació s’encarrega cada any d’ajudar a totes les famílies que tenen xiquets/as malalts i es veuen obligats a realitzar moltes visites a l’hospital.

La principal missió d’aquesta fundació és retornar a les famílies la calor i el suport d’un “hogar fuera del hogar“, el regal de la quotidianitat, perquè per a un xiquet hospitalitzat, tenir als seus pares a prop és una part important de la seua recuperació.

Amb aqueix objectiu, des de 1997 a Espanya, la Fundación Infantil Ronald McDonald s’ocupa de construir i mantenir unes llars situades prop dels millors hospitals pediàtrics del país: les Casas Ronald McDonald.

La Unió Musical d’Aielo de Malferit actualment està dirigida per Vicent Mengual Caudel i que inicia els seus estudis l’any 1996 en l’escola de la Societat Musical de Benirredrà amb el trombó de baras, de la mà de Rafael Donet i Donet. Anys más tard accedeix al Conservatori Professional de Música “Josep Climent” d’Oliva. Finalment estudia al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló obtenint la millor qualificació de la seua promoció. Ha realitzat diversos cursos i classes amb professors i intèrprets de talla internacional com: Christian Lindberg, Michael Becquet, Jacques Mauger, Gilles Milliere, Armin Rossin, Carlos Gil, Indalecio Bonet, Daniel Lasalle, Salvador Pellicer, etc. Va estudiar durant cinc anys Direcció de Banda en l’Escola Comarcal de la Vall d’Albaida. També va realitzar cursos de direcció amb professors de talla internacional. Va cursar el Màster en formació de profesorado en l’especialitat de música i actualment es troba estudiant l’especialitat de Dirección al Conservatori Superior de Música “Joaquin Rodrigo” de València. Ha sigut professor i director en diferents bandes i escoles musicals i actualment es troba dirigint la Unió Musical d’Aielo de Malferit.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías