Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

IV Edició del Festival Música y Família a Elda

Elda, 15 de juny de 2015

Dissabte que ve 18 de juny tindrà lloc, en la Plaça Castelar d’Elda, la IV Edició del Festival Música i Família, que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), i que compta amb la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant, societats musicals, CEFIRE d’Oriola, Centres d’ensenyament infantil i primària (CEIP), entre uns altres.

L’objectiu d’aquesta trobada és fer visible el treball que es realitza en les classes de música dels CEIP i en les bandes juvenils i d’educands de la província d’Alacant. Un projecte en el qual són protagonistes principals els professors de música de primària i els directors de les respectives bandes, que durant l’any realitzen diversos concerts didàctics per als escolars en cadascuna de les seues poblacions.

El festival començarà a les 20 hores, i en ell participaran la banda juvenil de la Societat Musical La Lira de Montfort, la Banda Juvenil Maestro Alcolea d’Asp, el Conjunt Instrumental de l’Associació Musical Verge del Remei de Petrer, la Banda d’Educands de la Unió Musical de Petrer i la Banda d’Educands de l’Associació Músic-Cultural Eldense Santa Cecília d’Elda.

En aquest acte tindrà lloc l’estrena de l’obra Xicoteta música, grans talents, del compositor Santiago Quinto. Aquesta va ser l’obra premiada en el Primer Concurs de Composició de la província d’Alacant per a banda de música amb finalitats pedagògiques, convocat per la FSMCV i patrocinat per la Diputació d’Alacant.

Després de l’actuació de cadascuna d’aquestes formacions juvenils, un blegue format per les diferents bandes i dirigit per Juan Rafael Muñoz interpretarà diverses peces que s’han treballat en els últims mesos en les aules de música dels CEIP i bandes juvenils de les societats musicals participants.

L’IV Festival Música i Família comptarà amb la presència del President Provincial de la FSMCV, Ramón Mas, del President Comarcal, Juan Carlos Alfonso, així com amb l’assistència de la Directora del CEFIRE d’Oriola, Susana Miralles, a més d’amb representants de les societats musicals i centres d’ensenyament participants.

 Programa del IV Festival de Música i Família

Compartir:

Últimas noticias

Categorías