La Lira Castellonera estrena «Asphalt Cocktail» de John Mackey

El pròxim dijous 24 d’agost se celebrarà el 26é Festival de Bandes de Villanueva de Castellón, organitzat i patrocinat per l’Ajuntament de la vila i la Societat Musical Lira Castellonera dirigida per Beatriz Fernández Aucejo. L’edició d’enguany, que començarà a les 22:30 h a la plaça de l’Ajuntament, té com a invitada la Banda Simfònica de la Unió Musical de Benaguasil, dirigida per Vicent Balaguer Doménech.

El Festival retrà homenatge al compositor estatunidenc David Maslanka, que va morir el passat 6 d’agost. La nit tindrà un caràcter marcadament nord-americà, ja que la banda de Benaguasil interpretarà dues obres de James Barnes: Symphonic Overture i Second Symphony. Per la seua part, la Lira Castellonera, dirigida per Beatriz Fernández Aucejo, estrena a Espanya el preludi de concert Asphalt Cocktail, una breu però impactant composició del també estatunidenc John Mackey.  

Compartir:

Últimas noticias

¡Feliz Día del Voluntariado!

Más de 200.000 voluntarias y voluntarios dan vida a nuestras sociedades musicales. Una pasión centenaria, una generosidad que se renueva.

Categorías