Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

XV Festival Internacional de Bandes de Música “Ciudad de Torrevieja”

Des del 22 d’agost se celebra el 15é Festival de Bandes Internacional “Ciudad de Torreviej”. Hi participaran les bandes de Westfalen Winds (Alemania), The Danish Concert Band (Dinamarca), la Unión Musical Pozuelo de Alarcón (Madrid) i la banda amfitriona i organitzadora, la Societat Musical de Torrevieja “Los Salerosos”.

 

Començarà el dimarts 22 d’agost amb el concert d’obertura celebrat per la banda amfitriona. El dimecres 23 actuarà la banda procedent d’Alemanya. El dijous 24 celebrarà el seu concert The Danish Concert Band. El divendres 25 serà el torn de la banda madrilenya de Pozuelo de Alarcón, i finalment, el dissabte 26 d’agost, se clausurarà el festival amb un espectacular concert on la banda danesa i la banda de Torrevieja actuaran unides com una sola banda interpretant tot un seguit d’obres per posar el punt i final a la setmana d’este festival.

 

Les entrades poden adquirir-se per 6 € en la seu de la pròpia banda organitzadora, (crer. La Pau, 143 Baix. Torrevieja), o en les taquilles del teatre municipal de Torrevieja en horari de dilluns a dissabte de 19.00h a 21.00h. A més, per només 25 € se pot adquirir un abonament per a totes les actuacions del festival.

 

CARTEL 15 FESTIVAL BANDAS

Compartir:

Últimas noticias

Categorías