Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Música i poesía al Concert de Solistes i Música de Cambra de Rocafort

Rocafort, 21 d’abril de 2016

Aquest divendres 22 d’abril a les 22.30 hores, músics de la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical de Rocafort, oferiran el Concert de Solistes i Música de Cambra, en la seua 5a edició.

Per segon any consecutiu i fent gal·la de la complicitat entre música i poesia, la l’Agrupació Musical de Rocafort ha volgut incloure la recitació d’un poema amb acompanyament de piano. Sensibilitat a flor de pell serà la fusió de la poesia de Octavio Paz, en la veu de Mar Cano Medrano.

Li seguiran a continuació les actuacions de músics de la Banda Simfònica que executaran solos de clarinet (Santiago Bonanad Hurtado), trompa (Guillem Martínez Bracho), contrabaix (Alejandro Olías Faba), un duo de clarinet i clarinet baix (Jennifer Quñonero Ruíz i Ramón Cases Ruiz), violoncel (Silvia Albiol Marí), trompeta (Héctor Cervera Gabarda), bombardí (Carlos Gimeno Martínez), oboe (Alba Rubio Cano), trombó (Ferran Ruíz Carrera) i saxòfon (Santiago García Marco), tots ells delicadament acompanyats al piano per Fernando Taberner Muñoz (pianista de repertori en el Conservatori Superior de Música de València). A més, n’haurá l’oportunitat d’escoltar una pianista (Leticia Carrión Higueras) i una vocalista (Lorena Cebrían García).

La entrada es gratuïta, aforament llimitat

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías