Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Festival Comarcal de Juvenils de L’Horta Nord, aquest diumenge a Montcada

Montcada, 21 d’abril de 2016

Diumenge que ve 24 d’abril, la Unió Musical de Montcada organitza el Festival Comarcal de Bandes juvenils de l’Horta Nord, amb la participació en primer lloc de la banda de la societat convidada, la Societat Musical de Bonrepòs i Mirambell, sota la batuta del seu director, Francisco Tabasco.A continuació, actuarà la banda de la societat organitzadora, la Unió Musical de Montcada, sota la batuta de Pau Poveda Carbonell.

El concert se celebrarà el diumenge 24 d’abril a les 11:30 h. en el “Mercat Vell” de Montcada. Aquest festival comarcal s’emmarca dins de les Activitats Comarcals, està patrocinat per la FSMCV, Comarca Horta Nord i compta amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament de Montcada.

La Unió Musical de Montcada va nàixer en 1980 i malgrat la seua joventut té una àmplia trajectòria en la participació de concursos i certàmens tant a Espanya com a Europa. En l’actualitat, la societat compta amb una banda de 50 músics, la Juvenil que actual el diumenge, amb 30 músics i una escola amb més de 100 alumnes.

Per la seua banda, la Societat Musical de Bonrepòs i Mirambell va nàixer en 1991, en l’actualitat compta amb més de 300 socis i desenvolupa una gran activitat cultural en la localitat. La Banda Juvenil està integrada per uns 25 músics.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías