Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Tot a punt per al VI Curs de Direcció de Banda a les Alqueries

La 6a edició del Curs de Direcció de Banda a les Alqueries es realitzarà aquesta setmana, del 28 al 31 d’agost. En aquesta ocasió els mestres responsables seran l’alacantí José Rafael Pasqual Vilaplana i la suïssa Isabelle Ruf-Weber. Ambdós, directors de reconegut prestigi que han participat dirigint importants projectes de bandes i orquestres simfòniques arreu del món.

Un total de 9 alumnes actius procedents de diferents llocs d’Espanya i d’Itàlia, tindran l’oportunitat de compartir i ampliar coneixements sobre el món de la direcció de banda i assolir els objectius del curs. Conceptes com la tècnica, l’anàlisi de les partitures, el plantejament dels assaigs amb la banda, o simplement la correcció i aplicació d’un bon gest en el moment de dirigir, seran treballats durant les classes i aplicats directament als assajos que realitzaran aquests alumnes amb la Unió Musical Alqueriense (UMA), que serà la banda de pràctiques del curs.

En un principi es varen presentar 24 inscripcions per a poder realitzar el curs com alumne actiu, elegint els professors a 9 candidats.

El VI Curs de Direcció de Banda finalitzarà el dissabte 31 d’agost amb un Concert de Cloenda al Teatre Payà de Borriana a les 20h, amb entrada gratuïta, on els alumnes dirigiran a la Unió Musical Alqueriense i tindran l’oportunitat de mostrar tots els coneixements assolits durant el curs de direcció.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías