Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

LA BANDA DE BENISSA PARTICIPA EN LA XXVI EDICIÓ DE LA CAMPANYA «MÚSICA ALS POBLES», EL 31 DE JULIOL, AL PASSEIG DOLORS PIERA.

Sota la direcció de Miguel Ángel Grau Martínez, la Societat Lírica i Musical de Benissa opta per participar, com és habitual, en la campanya «Música als Pobles», acomiadant aquest desconcertant curs musical amb un recull de peces populars i molt diverses.

L’actuació preparada per al dissabte que ve compta amb una selecció d’obres presentades a través d’un format diferent de l’usual, i és que els benissers i benisseres prenen la decisió de tornar a la coneguda divisió en dos grups: la Júnior Band, encapçalada per membres principiants, i la Sènior Band, formada per les i els intèrprets més veterans.

El concert s’iniciarà amb la Sènior Band, presentant, en primer lloc, Band Fever del compositor neerlandés Jef Penders. Posteriorment, es durà a terme la interpretació de la composició Anima, escrita per Miguel Ángel Sarrió Nadal, amb el propòsit d’honrar i reconéixer la presència d’ANIMA; l’associació de càncer d’Ontinyent. Així, l’agrupació musical oferirà l’execució d’una de les cançons més populars de Mèxic: El cerezo rosa de Louis Guglielmi, fent ús de l’arranjament del trompetista benisser Lluís Berenguer. A continuació, el públic gaudirà de la interpretació de Las playas del río, escrita per Kees Vlak. Per acabar, la primera part del concert serà conclosa amb La Bikina, composta per Rubén Fuentes i coneguda, fonamentalment, per la versió del porto-riqueny Luís Miguel.

L’acte continuarà amb el torn de la Júnior Band, que començaran amb l’obra Expo 70 de Paul Yoder, centrada en la temàtica de l’Exposició General de primera categoria de la ciutat d’Osaka. Seguidament, l’obra a presentar-se serà Sweet Melody del valencià Salvador Luján. The Beatles in Concert, de John Lennon i Paul McCartney,serà la tercera peça interpretad, enaltint l’art de The Beatles. El públic també escoltarà l’obra Rivieren Cyclus, dividida en tres moviments, d’Arie Malando. Per últim, els novençans tancaran l’actuació amb Queen in Concert en commemoració de la figura del cantant britànic Freddie Mercury.

Tenint en compte la situació actual, cal destacar l’esforç i la constància que la Banda de Benissa ha demostrat en tot moment. Tot i això, es vol remarcar la notable presència dels nostres educands i, principalment, les ganes d’aprendre que han posat de manifest des del primer dia que van entrar a l’aula d’assaig. Sens dubte, és un orgull per a la gent veterana comptar amb músics que faran del futur de l’agrupació un col·lectiu admirable.

Des de la Societat Lírica i Musical de Benissa es vol convidar a l’acte de la XXVI campanya «Música als Pobles» el pròxim dissabte 31 de juliol a les 20:30 h al Passeig Dolors Piera de Benissa.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías