Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Societat Ateneo Musical de Cullera ofertarà beques per a estudis de grau professional de música.

Amb el nom de Beques Minerva, el Ateneo Musical de Cullera possibilitarà que 50 alumnes de grau professional de tots els tipus d’especialitats instrumentals, obtinguen una beca per als seus estudis de música. Les 50 beques, que estaran dotades amb 150€, tenen l’objectiu de que els estudiants de grau professional tinguen cobertes part de les despeses de matrícula dels seus estudis. Aquestes beques tenen vocació de continuïtat i es pretén amb elles ajudar als nostres músics econòmicament en una etapa dels seus estudis en el que deixen d’estudiar al nostre Centre Autoritzat de Grau Elemental «Joaquin Olivert». A banda d’ajudar-los econòmicament es pretén també mantindre una vinculació amb l’alumnat al que s’atorga la beca i transmetre el missatge que la societat segueix estant al seu costat, recolzant-los i al mateix temps promovent el talent musical del nostre poble.
El nom de Minerva, que fou una idea del nostre president Armand Calatayud, l’hem emprat perquè Minerva, en la mitologia romana, era la deessa de les arts i la saviesa i es correspondria amb la Atenea grega que dona nom a la nostra Societat.
Els requisits per optar a esta beca serien, estar matriculats en algun curs d’ensenyaments professionals de música, estar federats en la nostra societat o federar-se en el moment de sol·licitar la beca, assistir al 80% dels assajos de les agrupacions a les que pertanyá de la Societat i al 100% de les actuacions de les mateixes (excepte causes degudament justificades). Al acabar el curs presentar al final del mateix el butlletí de notes on es demostre que s’han aprovat totes les assignatures que s’han cursat.
La dotació econòmica de la beca (150€) es farà efectiva a final de curs sempre que es complisquen tots els requisits.
Per demanar la beca, els interessats ho podran fer a través del correu electrònic: minerva@ateneumusical.com, o el telèfon: 660104228
Una vegada més el Ateneo Musical , que ja ha complit 125 anys, continua promovent la cultura musical en l’àmbit de Cullera i els seus voltants perquè estem convençuts de que així reforcem també la integració i la cohesió de la nostra societat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías