Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Tot a punt per començar les Jornades per Santa Cecília a l’Ateneu Musical de la Vila Joiosa

València, 11 de novembre del 2016

Tot a punt perquè comencen els actes programats per la Societat Ateneu Musical de la Vila Joiosa per a festejar el mes de la música. La celebració en honor a la patrona de la música començarà amb l’acte més emotiu, la recollida dels nous músics que s’incorporen a la banda, el dissabte 12 de novembre.

El diumenge 13, a les 19:00 a l’Auditori del Centre Social, l’Orquestra de Pols i Plectre oferirà el concert de Santa Cecília i set nous músics s’incorporaran a aquesta secció de l’Ateneu.

El 16 de novembre el Grup de Percussió de l’Ateneu oferirà un concert a l’Auditori Centre Social.

El diumenge 20 de novembre serà el torn de la banda simfònica, el concert de Santa Cecília tindrà lloc a les 12 hores al Teatre-Auditori.

El divendres 25 de novembre la Bandeta de l’ateneu ens farà passar una estona divertida amb la música de festa, serà a les 20:30 al Teatre-Auditori.

Per últim, l’Orquestra de Corda de l’Ateneu, secció creada ara fa un any, tancarà el 2 de desembre les Jornades Musicals en Honor a Santa Cecília 2016, amb un concert al Teatre-Auditori amb la participació del Cor de l’Escola de Música de l’Ateneu.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías