Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

XVI BIENNAL DE MÚSICA DE BUÑOL

L’ajuntament de Buñol ha posat en marxa una iniciativa musical per a animar i impulsar als estudiants d’instruments de corda a través de noves metodologies i didàctiques innovadores com la metodologia Suzuki o Willems… . Per mitjà d’elles, l’alumnat adquireix una formació complementària potenciant la concentració, la memòria, el treball en grup en la mateixa especialitat utilitzant el joc com a estratègia metodològica.

El curs se celebra del 13 al 17 de juliol en el marc de la XVI Biennal de Música de Buñol, amb la denominació de ComBienal en ser tractar-se d’una combinació entre la metodologia tradicional i la metodologia Suzuki.

El desenvolupament del curs es concretarà en classes individuals, classes col·lectives, educació auditiva, improvisació i orquestra depenent del nivell de l’alumnat.

El primer dia del curs, 13 de juliol, se celebrarà un dia de convivència en el qual podran assistir tots els alumnes de tots els nivells que vulguen passar el dia amb els alumnes i professors del curs gratuïtament. Aquest dia es dividirà en classes de grup, piscina, menjar, assajos generals i audició final a l’Auditori de Sant Lluís.

L’equip docent del curs està compost per professors d’àmplia trajectòria professional en les especialitats de jazz, improvisació, violí barroc, cello modern, a més de noves metodologies com Suzuki, Rolland o Willems.

Per tot això, des de l’Ajuntament de Buñol animem a les directives de les societats musicals a fomentar la difusió d’aquest interessant curs entre el professorat i alumnat de les seues entitats.

Enllaç Biennal de Música www.bienalmusica.buñol.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías