Notícies

I Olimpíada SSMM Horta Nord

La I Olimpíada de Societats Musicals de l’Horta Nord tindrà lloc el diumenge 22 d’octubre al Col·legi “Sagrado Corazón” de Godella des de les 9:30 fins les 19:00h.

LXXI Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” 2018

L’Ajuntament de Cullera celebra des de fa 70 anys el tradicional Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera”, el més antic amb caràcter nacional a Espanya, i amb la finalitat de fomentar i difondre la música bandística com a part fonamental del nostre patrimoni cultural. En aquest marc, l’Ajuntament de Cullera ha fixat […]

Pascual-Vilaplana, director convidat a Suïssa

José R. Pascual-Vilaplana dirigirà diumenge que ve 15 d’octubre a la ciutat suïssa de Mendrisio el Concert de Tardor de la Orchestra di Fiati de la Svizzera Italiana.

Més de 350 músics pujaran a l’escenari del Palau de les Arts per clausurar la Campanya d’Intercanvis Musicals més gran en la història de la Comunitat

El concert de clausura es celebrarà el 15 d’octubre a les 19.00h, al Palau de les Arts i posarà el punt i final a la campanya d’intercanvis musicals entre les 4 federacions de la Comunitat Valenciana: Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Federació de Cors, Federació de Folklore i Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters.