Notícies

Suport musical per a l’Om de Navajas

L’Om de Navajas és candidat espanyol a Premi Arbre Europeu 2019. Per aquest motiu, la Unión Artística Musical de Navajas junt a la Coral A Capella oferiran el dissabte 17 de novembre a les 12:30 hores en la Plaça de l’Om un concert en suport a aquesta candidatura.

Convocats el XXVI Concurs Nacional d’Interpretació Musical “Villa de Cox” i el XII Concurs Nacional de Música de Cambra “Villa de Cox”

La data límit per la presentació de sol·licituds serà el divendres 25 de gener de 2019 en ambdós casos.
El concurs d’intèrprets tindrà lloc el dissabte 16 de febrer de 2019 a les 18:00 hores en l’Auditori de Cox, mentre que el concurs de música de cambra es celebrarà a la mateixa localització el diumenge 17 de febrer de 2019 a les 18:00 hores.

La FSMCV i la Universitat de València col·laboraran per impulsar l’ocupabilitat dels músics

Així ho han comunicat hui el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, i el professor titular d’Economia Aplicada i Director d’Estratègies en Turisme i Oci de la Universitat de València, José María Nácher. L’objectiu és realitzar una investigació per a estudiar la possibilitat de fer de la música un ingredient important d’un nou model productiu valencià.

Comencen les estrenes de les obres guanyadores del Concurs Internacional de Composició Música Jove que organitza l’Associació Música Jove de València

El primer concert se celebrarà aquest divendres a càrrec de Xiquets Cantors Divisi que interpretaran les composicions guanyadores de la categoria de música coral. La resta d’obres guanyadores seran estrenades per la banda “Amics de la Música” de Sant Antonio de Benaixeve, l’Orquestra de l’AMJ i la banda del CAM de Moncada.