La FSMCV abre la convocatoria para seleccionar a las nuevas componentes de la Banda Simfònica de Mujeres 2020

La Banda Simfònica de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha obert el termini per a la recepció de candidatures per a sel.leccionar la que será la plantilla per a la temporada 2020, en el seu 6é any d’activitat. Una experiència de la qual sentir-se orgullosos que va començar en 2015 amb la finalitat de posar en valor el talent femení en el món de la música.

Com cada any, aquesta iniciativa té la seua major expressió en el concert que es realitza en en torn al Dia de la Dona, enguany amb doble data: el dissabte 7 de març i el diumenge 8 de març. A més, enguany la programació es completarà amb la participació en el projecte “De Banda a Banda”. La programació completa és la següent:

  • – Dissabte 29 de febrer, participació en el Projecte “De Banda a Banda” que organitza a Amposta (Tarragona), la Societat Musical La Lira Ampostina.
  • – Dissabte 7 de març, concert a Oliva. Organitzen: Associació Artístico-Musical d’Oliva i l’Ajuntament d’Oliva.
  • – Diumenge 8 de març, concert a Dénia. Organitza: Ajuntament de Dénia – Col·labora: Agrupació Artística Musical de Dénia.

Aquesta iniciativa comptarà amb la col·laboració de Bankia, l’Institut Valencià de Cultura i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

A més, es podran dur a terme altres concerts i actuacions en funció de la programació anual.

La convocatòria per formar part de la Banda Simfònica de Dones està adraçada a totes les músiques majors d’edat pertanyents a societats musicals federades que participen activament en la banda de música de la seua societat musical.

Si tens algun dubte o consulta, pots escriure al següent correu electrònic: concert8m@fsmcv.org

Enllaç d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdG-O4c7M5CWRsVG0g18lTM0F9QoOCetnb7SUP_jWsLNGwDVA/viewform

Reglamento y bases: https://fsmcv.org/banda-de-dones

FI DE TERMINI PER A la INSCRIPCIÓ EN EL PROCÉS DE SELECCIÓ:

29 de novembre de 2019