Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Les 35 societats musicals de la ciutat de València elegeixen Domingo Carles com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la ciutat de València han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal a Domingo Carles. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Domingo Carles, que ha sigut triat pel 90% de les societats musicals presents en l’assemblea comarcal, pertany des de 1994 a la Societat Musical Poblats Marítims. A més, és directiu en ella des de 1996 i el seu president des de 2011.

Domingo Carles Domingo junto al presidente de la FSMCV Pedro Rodríguez

Domingo Carles, president comarcal de la ciutat de València, amb Pedro Rodríguez, president de la FSMCV

Ser elegit president comarcal suposa per a mi assumir la responsabilitat d’estar a l’altura de representar a les societats musicals de la ciutat de València i fer que la nostra comarca es posicione en el lloc que es mereix. A més, també volem aconseguir, que tant la FSMCV com la societat en el seu conjunt, tinga a la nostra comarca com un referent cultural, educatiu i social”, ha destacat Domingo Carles.

Un altre dels meus principals objectius és aportar valor a la música. Sense cap dubte, la música és la peça necessària per a mantindre i fer més gran aquesta societat en la qual vivim”, ha continuat.

Actualment, la ciutat de València compta amb 35 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías