Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Les societats musicals de L’Alcoià-Comtat reelegeixen José Miguel Pascual com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca L’Alcoià-Comtat han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal a José Miguel Pascual. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

José Miguel Pascual, que des de 1980 forma part de la Unió Musical de Muro, ha sigut reelegit pel 100% dels vots a favor.

PC Alcoia Comtat José Miguel Pascual FSMCV

José Miguel Pascual, president comarcal de L’Alcoià-Comtat

Per a mi és tota una satisfacció ser reelegit com a president comarcal i comprovar com, durant aquestos 8 anys que he exercit el càrrec, s’ha fet un bon treball a la comarca amb i per les societats musicals”, ha declarat el nou president comarcal de L’Alcoià-Comtat.

Ara és moment d’agrair la confiança que han depositat en mi una altra vegada els representants de les Societat Musicals, continuar treballant per les bandes de la comarca i, com no, fixar nous reptes. Un dels nostres projectes consisteix en ser la seu d’una Assemblea General de la FSMCV”, ha assegurat.

Actualment, L’Alcoià-Comtat compta amb 17 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías