Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Agrupació Musical “Sant Isidre” de València protagonitzarà el nové concert del cicle “Música a la Llum”

[:vl]L’Agrupació Musical “Sant Isidre” de València protagonitzarà el pròxim 5 de juny a les 12.00 el nové concert del cicle “Música a la Llum – Concerts a la Casa de la Música”, que organitza CaixaBank al costat de la FSMCV i el Institut Valencià de Cultura (IVC).

El Quintet de metalls de l’Agrupació Musical “Sant Isidre” interpretarà la novena actuació d’aquest cicle format per 15 concerts, que tenen lloc cada dissabte a les 12.00 hores en l’Alqueria Julià-Casa de la Música, nova seu de la FSMCV, amb la participació de grups de xicotet format pertanyents a societats musicals federades.

Complint amb la normativa vigent en matèria COVID-19 i les corresponents restriccions, és necessari sol·licitar prèviament l’entrada en el següent enllaç: https://forms.gle/uecJ6mMPaspaqed18 [:es]La Agrupación Musical “San Isidro” de València protagonizará el próximo 5 de junio a las 12:00 el noveno concierto del ciclo “Música a la Llum – Conciertos en la Casa de la Música”, que organiza CaixaBank junto a la FSMCV y el Institut Valencià de Cultura (IVC).

El Quinteto de metales de la Agrupación Musical “San Isidro” interpretará la novena actuación de este ciclo formado por 15 conciertos, que tienen lugar cada sábado a las 12.00 horas en la Alquería Julià-Casa de la Música, nueva sede de la FSMCV, con la participación de grupos de pequeño formato pertenecientes a sociedades musicales federadas.

Cumpliendo con la normativa vigente en materia COVID-19 y las correspondientes restricciones, es necesario solicitar previamente la entrada en el siguiente enlace: https://forms.gle/uecJ6mMPaspaqed18[:]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías