Search
Close this search box.

Activitats Comarcals

Esta campanya pretén que les 30 comarques en què està estructurada la Federació s'involucren en l'organització de diferents activitats

Aquesta campanya anual, que celebrem des de fa 25 anys, pretén que les 30 comarques en les quals està estructurada la Federació s’involucren en l’organització de diferents activitats amb l’objectiu de dinamitzar i cohesionar el col·lectiu de les societats musicals, a més de compartir els seus valors amb la societat.

L’última edició de la campanya va comptar amb la participació de 397 Societats Musicals, 10.811 musics, 4.487 alumnes de les Escoles de Música i 18.285 espectadors.

Algunes de les activitats desenvolupades durant la mateixa van ser activitats d’interpretació de caràcter no competitiu (festivals de música en els quals van participar diverses bandes, bandes juvenils, agrupacions corals, o trobades entre Escoles de Música, per exemple), jornades de diferent tipologia, gales i concursos, entre altres.

Per a l’exercici 2023 està prevista la participació de 543 societats musicals, més de 12.800 músics i 7.300 alumnes de les escoles de música.

Mensual Setmanal Dia Llista
No event found!