Search
Close this search box.

Activitats Comarcals

Aquesta campanya pretén que les 30 comarques en què està estructurada la Federació s'involucren en l'organització de diferents activitats

Aquesta campanya anual, que celebrem des de fa més de 25 anys, pretén que les 30 comarques en les quals està estructurada la Federació s’involucren en l’organització de diferents activitats amb l’objectiu de dinamitzar i cohesionar el col·lectiu de les societats musicals, a més de compartir els seus valors amb la societat.

L’última edició de la campanya va comptar amb la participació de 543 Societats Musicals, 12.890 músicos, 7.314 alumnes de les Escoles de Música i més de 180.000 espectadors.

Algunes de les activitats desenvolupades durant la celebració d’estes van ser activitats de interpretació de caràcter no competitiu (festivals de música en els quals van participar diverses bandes, bandes juvenils, agrupacions corals, o trobades entre Escoles de Música, per exemple), jornades de diferent tipologiia, gales i concursos, entre altres.

Per a l’exercici 2024 està prevista la participació de 527 Societats Musicals, més de 9.935 músics i 6.200 alumnes de les Escoles de Música.

Logo Activitats Comarcals
Mensual Setmanal Dia Llista
No event found!