Search
Close this search box.

Presentació De La FSMCV​

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana està integrada per 547 societats musicals i els seus centres educatius, amb 47.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis, representant més del 50% de bandes de música de tota Espanya.

Les nostres societats musicals

La FSMCV agrupa a 547 societats musicals i el seus centres educatius amb 47.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis.

Les societats musicals, presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana segons la Universitat de València.

Els destinataris de les activitats que realitza la FSMCV són les associacions que la componen i, per extensió, els músics i el públic en general.

Així mateix, la FSMCV assumeix la representació i defensa dels interessos generals de les seues societats federades davant de les institucions públiques i privades, i sol·licita les ajudes necessàries per a continuar l’ímproba labor cultural i docent de les seues associades.

En col·laboració amb les institucions, ofereix a la societat valenciana activitats culturals i facilita a tota la seua població les millors oportunitats d’accés al bé cultural musical.