Bandes a les Arts

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb
el Palau de les Arts convoquen el cicle “Bandes a les Arts”, que aconsegueix la seua dotzena edició.

Aquest programa permet anualment oferir concerts dels Societats Musicals federades dins de la programació del Palau dels Arts, en virtut del conveni subscrit entre la Federació i la Fundació Palau de les Arts.

Des de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i en col·laboració amb el Palau de les Arts Reina Sofia, posem de nou en marxa el cicle “Bandes a les Arts 2023-24” que aconsegueix la seua dotzena edició.

Per a participar en aquest cicle, les Societats Musicals interessades hauran de presentar un projecte en el qual es valorarà tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori. Al costat d’això, es tindran en compte altres factors com l’interés musical del repertori complet, la innovació de la proposta i l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalidad, l’atenció a la discapacitat o a col·lectius amb el risc d’exclusió social.

Poden descarregar les bases i la proposta de repertori a través dels següents enllaços:

 

En el següent enllaç poden consultar la selecció i resolució de propostes de la campanya 2023-24:

Bandes a Les Arts 2023-24

Per a qualsevol dubte o aclariment, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: bandesalesarts@fsmcv.org