Bandes a les Arts

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau dels Arts Reina Sofía oferixen el cicle “Bandes als Arts”, que aconseguix la seua novena edició.

Este programa permet anualment oferir concerts de les Societats Musicals federades dins de la programació del Palau dels Arts, en virtut del conveni subscrit entre la Federació i la Fundació Palau de les Arts.

La FSMCV i la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau dels Arts Reina Sofía oferixen el ciclo“Bandes als Arts”, que aconseguix la seua IX edició, i que s’ha adaptat per a complir amb la normativa vigent en matèria COVID-19 i les corresponents restriccions d’aforament.

Per a participar en este cicle, les Societats Musicals interessades presenten un projecte en què es valora tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori. Junt amb açò, s’han tingut en compte altres factors com l’interés musical del repertori complet, la innovació de la proposta i l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalidad, l’atenció a la discapacitat o a col·lectius amb risc d’exclusió social.

Per a l’actual edició 2021 hem comptat amb les actuacions de la Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig, la Societat Renaixement Musical de Vinalesa, el Centre Instructiu i Musical de Massanassa i la Societat Musical Lira i Casino Carcaixentí.

El cicle continuarà el pròxim 4 de juliol amb les actuacions de la Societat Musical “La Marinense” de Marines, a les 12, i la Va unir Musical Centre Històric de València, que oferirà el seu recital a partir de les 17:00.