Bandes a les Arts

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb
el Palau de les Arts convoquen el cicle “Bandes a les Arts”, que aconsegueix la seua onzena edició.

Aquest programa permet anualment oferir concerts dels Societats Musicals federades dins de la programació del Palau dels Arts, en virtut del conveni subscrit entre la Federació i la Fundació Palau de les Arts.

Des de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i en col·laboració amb el Palau de les Arts Reina Sofia, posem de nou en marxa el cicle “Bandes a les Arts 2022-23” que aconsegueix la seua onzena edició.

Per a participar en aquest cicle, les Societats Musicals interessades hauran de presentar un projecte en el qual es valorarà tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori. Al costat d’això, es tindran en compte altres factors com l’interés musical del repertori complet, la innovació de la proposta i l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalidad, l’atenció a la discapacitat o a col·lectius amb el risc d’exclusió social.

Poden descarregar les bases i la proposta de repertori a través dels següents enllaços:


Per a qualsevol dubte o aclariment, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: bandesalesarts@fsmcv.org

La programació del cicle “Bandes a les Arts 2022-2023” pot ser consultada en el següent enllaç: https://www.lesarts.com/es/bandes-a-les-arts/