Search
Close this search box.

Centre d’Estudis de la FSMCV

Des d'ací podràs accedir a la inscripció d'aquells cursos en actiu en què pugues estar interessat.

El Centre d’Estudis de la FSMCV és un projecte formatiu per a músics, directors, professors i directius en una iniciativa que contempla també la col·laboració, promoció i desenrotllament d’investigacions i tesi al voltant de la música. Les relacions amb les universitats, administració, entitats i associacions culturals i educatives és un dels objectius prioritaris per a la seua activitat, que pretén facilitar l’accés a l’actualització, renovació pedagògica i professional en tots els àmbits de les societats musicals.

L’oferta formativa que FSMCV oferix cada curs acadèmic per mitjà del Centre d’Estudis permet al professorat de la xarxa de centres educatius tindre accés a estudis d’alt nivell acadèmics certificats per la Conselleria d’Educació. També s’ofereixen cursos i jornades per a membres de les juntes directives de les societats musicals.

D’altra banda, el Centre d’Estudis ajuda a l’ocupabilitat dels músics, tenint en compte que la nostra és la Comunitat Autònoma que té més titulats en formació musical i amb més centres d’ensenyança musical. Per això, esta línia estratègica d’educació que la FSMCV oferix a través del Centre d’Estudis, dóna més valor afegit a les societats musicals i al seu enorme capital humà perquè la investigació, la formació i la innovació són els pilars en què ha de recolzar-se el futur de la música.

PRÒXIMS CURSOS

Mensual Llista
Maig 2024
centre estudis fsmcv

Curs Atenció a la diversitat funcional en les Escoles de Música i Centres Autoritzats

Dijous 2 de maig a dissabte 29 de juny de 2024. Modalitat online i presencial. Inscripci i detalls Título Curs Atenció a la diversitat funcional en les Escoles de Música i Centres Autoritzats. Objectiu 1. Conéixer les principals característiques de la diversitat funcional. 2. Desenvolupar propostes d’intervenció didàctica davant la diversitat funcional des de l’aula […]
02 Maig - 29 Jun
All Day
Alqueria Julià
C/ Democràcia 62, València
No event found!