Search
Close this search box.

Unitats Artístiques

La Federació de Societats Musicals compta amb les següents unitats artístiques pròpies

Una de les línies estratègiques de la federació ha sigut la creació d'unitats artístiques pròpies amb la finalitat d'ampliar, desenrotllar i perfeccionar la formació musical.

En este apartat podràs conéixer a les bandes i orquestres pròpies de la FSMCV.

Una de les línies estratègiques de la federació ha sigut la creació d’unitats artístiques pròpies amb la finalitat d’ampliar, desenrotllar i perfeccionar la formació musical i facilitar l’accés dels músics a les agrupacions professionals i la seua inserció laboral. Amb estos criteris pedagògics i artístics, tant la Jove Banda Simfònica com la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV es conceben com a agrupacions d’alt rendiment, integrades per una selecció de músics d’entre 18 i 28 anys, exemple del foment del talent jove i referents de l’excel·lència dels intèrprets valencians.

Al mateix temps, dins de la línia de foment de la igualtat, la FSMCV compta des de 2015 amb la ‘Banda Simfònica del 8 de març’, integrada únicament per dones amb la finalitat de reivindicar el talent femení en àrees com la direcció o la composició, al mateix temps que servix de referència per a totes les societats musicals i l’ampli col·lectiu que les integren.

Les nostres Unitats Artístiques