Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Associació Musical Virgen del Remedio de Petrer protagonitza el sisé concert “Música a la Llum”

[:vl]L’Associació Musical Virgen del Remedio de Petrer protagonitzarà el pròxim 15 de maig a les 12.00 el sisé concert del cicle “Música a la Llum – Concerts a la Casa de la Música”, que organitza CaixaBank al costat de la FSMCV i el Institut Valencià de Cultura (IVC).

El Quartet de Saxofons de l’Associació Musical Virgen del Remedio interpretarà “La Música espanyola i Pedro Iturralde” en el sisé concert d’aquest cicle de 15 concerts. Els recordem que el cicle es celebra cada dissabte en la nova seu de la FSMCV, amb la participació de grups de xicotet forma pertanyents a societats musicals federades.

Complint amb la normativa vigent en matèria COVID-19 i les corresponents restriccions, és necessari sol·licitar prèviament l’entrada en el següent enllaç: https://forms.gle/uecJ6mMPaspaqed18[:es]La Asociación Musical Virgen del Remedio de Petrer protagonizará el próximo 15 de mayo a las 12:00 el sexto concierto del ciclo “Música a la Llum – Conciertos en la Casa de la Música”, que organiza CaixaBank junto a la FSMCV y el Institut Valencià de Cultura (IVC).

El Cuarteto de Saxofones de la Asociación Musical Virgen del Remedio interpretará  “La Música española y Pedro Iturralde” en el sexto concierto de este ciclo de 15 conciertos. Les recordamos que el ciclo se celebra cada sábado en la nueva sede de la FSMCV, con la participación de grupos de pequeño forma pertenecientes a sociedades musicales federadas.

Cumpliendo con la normativa vigente en materia COVID-19 y las correspondientes restricciones, es necesario solicitar previamente la entrada en el siguiente enlace: https://forms.gle/uecJ6mMPaspaqed18 [:]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías