CONVOCATÒRIA OBERTA PER A SELECCIONAR DIRECTORA I NOVES COMPONENTS DE LA BANDA SIMFÒNICA DE DONES 2022

Foto noticia dones 2022

La Banda Simfònica de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha obert el termini per a la recepció de candidatures a la direcció musical i noves components de la seua plantilla per a la temporada 2022, en el seu setè any d’activitat. Una experiència que ens fa sentir orgull i que va començar en 2015 amb la finalitat de posar en valor el talent femení en el món de la música.

Com cada any, aquesta iniciativa té la seua màxima expressió en el concert que es realitzarà al voltant del Dia de la Dona, enguany amb data doble: el dissabte 5 i diumenge 6 de març a Morella i Sant Mateu, Castelló.

Aquesta iniciativa comptarà amb la col·laboració de CaixaBank, l’Institut Valencià de Cultura i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

A més, es podran dur a terme altres concerts i actuacions en funció de la programació anual.

Presentació de candidatures per a la direcció artística:

Les directores interessades podran enviar el curriculum vitae a l’adreça de correu electrònic fsmcv@fsmcv.org fins al pròxim 28 de desembre

Els requisits a valorar seran:

  • Haver nascut a la Comunitat Valenciana o tenir vinculació formativa directa en aquesta.
  • Vinculació de manera activa al moviment bandístic o orquestral de les societats musicals de la Comunitat Valenciana.
  • Estar inscrita en el Fitxer de Persones Relacionades amb la Federació.
  • Experiència demostrable en la direcció d’unitats artístiques
  • Es valorarà, a més, la convergència del currículum de la candidata amb les activitats de la Federació i els seus associats: projecte social, educatiu, cultural i artístic que representen i els valors del voluntariat i professionalitat que comporta la realitat del nostre col·lectiu.
  • La Junta Directiva de la FSMCV, d’igual manera, tindrà en compte a les persones que anteriorment a aquesta convocatòria, hagen fet arribar la seua proposta per a optar a la direcció de la Banda Simfònica de Dones

Convocatòria per a formar part de la plantilla de la Banda Simfònica de Dones

La convocatòria per formar part de la Banda Simfònica de Dones està adreçada a totes les músiques majors d’edat pertanyents a societats musicals federades que participen activament en la banda de música de la seua societat musical.

Fi de termini per a la inscripció en el procés de selecció: 28 de desembre de 2021

Per a qualsevol dubte o consulta, poden posar-se en contacte a la direcció de correu electrònic: concert8m@fsmcv.org

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías