Beques CaixaBank

S'han realitzat 8 edicions i en l'últim any van ser 702 els estudiants becats repartits entre les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Aquest és el primer dels projectes iniciats en el programa “CaixaBank Escolta València” al juliol de 2014 i que al llarg les seues huit convocatòries ha becat amb un total de més de dos milions set-cents mil euros als alumnes dels Centres Educatius de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’estes beques és fomentar l’estudi de la música com una forma de contribuir al desenrotllament d’esta activitat cultural, que compta amb una llarga tradició a la Comunitat Valenciana. Per això, res millor que fer-ho prestant suport als seus futurs músics.

Des que es va posar en marxa la primera edició de les beques en el curs acadèmic 2014-2015, més de 6.500 estudiants de les escoles de música s’han beneficiat d’aquestes ajudes. S’han realitzat 8 edicions i en l’últim curs 2021-2022 van ser 702 els estudiants becats repartits entre les tres províncies procedents de 183 societats musicals de tota la Comunitat Valenciana.

CaixaBank